Română

0
Coșul meu: 0,00 lei

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs in cos!

Livrare Transport gratuit!
Taxa: 0,00 lei
Total: 0,00 lei

Prețurile includ TVA.

Vezi coșul Plăteşte

Produs adăugat cu succes la coşul dvs.

Cantitate:
Total:

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Valoare total (cu TVA):
Cost livrare  (cu TVA): Transport gratuit!
Taxa: 0,00 lei
Total: (cu TVA):
Continuă cumpararea Finalizează

Vinuri argint IWCB 2017

Nou

136,00 lei

Disponibilitate:

Vinuri punctate la medalie de argint la IWCB 2017.

Trieber - Primus Cuvée: Făcut din cupaj Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon și Merlot. Produs cu tehnologie tradițională, maturat 18 luni în barrique. Un vin corpolent, plin de viață, gust intens de fructe de pădure și tanini rotunjiți.

Tiffán's Principium: Produs din struguri culeși târziu,iar producția este limitată. Maturarea timp de doi ani în butoaie mici de stejar completează gustul de fructe de pădure cu note modeste de barrique.

Frittmann - Rosé Cuvée: Oare așa arată femeia adevărată? Grațioasă și elegantă, dar totuși degajată și cochetă. Toate aceste calități se regăsesc și în acest vin. Are un gust fructuos aparte, presărat cu tente de coacăze și zmeură. Este un vin ușor, proaspăt și armonic însoţit de acizi ușori şi delicați.

Frittmann - Irsai Olivér: Vin alb obţinut din împerecherea soiurilor ungureşti „Pozsonyi fehér” şi „Csabagyöngye”. De o culoare deschisă verzui-gălbuie, cu aromă plăcută de muscat şi fructe. Aciditatea delicată este în perfectă armonie cu prospeţimea acestuia, iar în gust regăsim note revigorante de citrice. Este un vin ideal pentru petreceri, preferat şi de tineret.

Scrieţi o recenzie

Vinuri argint IWCB 2017

Vinuri argint IWCB 2017

Produse vizualizate

Vă rog să așteptați...