Română

0
Coșul meu: 0,00 lei

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs in cos!

Livrare Transport gratuit!
Taxa: 0,00 lei
Total: 0,00 lei

Prețurile includ TVA.

Vezi coșul Plăteşte

Produs adăugat cu succes la coşul dvs.

Cantitate:
Total:

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Valoare total (cu TVA):
Cost livrare  (cu TVA): Transport gratuit!
Taxa: 0,00 lei
Total: (cu TVA):
Continuă cumpararea Finalizează

Pachet premiat IWCB 2017

Nou

415,00 lei

Disponibilitate:

Vinurile medaliate la IWCB 2017:

Aur: Etyeki Kúria Pinot Noir: Miros intens de vişine, cireşe, un strop de condimente, iar la final un miros delicat de cafea măcinată. Gust fructuos, tanini delicaţi, textură fină, textură catifelată. Pinot noir clasic de Burgundia.

Argint: Tiffán's Merlot: Vin cu o culoare rubinie închisă, cu multe fructe şi miros caracteristic soiului. Caracterizat de material tanant elegant şi accizi eleganţi. Cucereşte prin aspectul catifelat, oferind o senzaţie unică pentru iubitorii de vinuri robuste.

Argint: Etyeki Kúria Red: Miros intens de note de zmeură şi vişine, condimentate uşor, arome fine de vanilie. Caracterizat de o fructuozitate bogată şi tanini vii. Vin roşu ideal pentru reuniuni, uşor de consumat.

Vinurile punctate la medalie de argint la IWCB 2017:

Trieber - Primus Cuvée: Făcut din cupaj Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon și Merlot. Produs cu tehnologie tradițională, maturat 18 luni în barrique. Un vin corpolent, plin de viață, gust intens de fructe de pădure și tanini rotunjiți.

Tiffán's Principium: Produs din struguri culeși târziu,iar producția este limitată. Maturarea timp de doi ani în butoaie mici de stejar completează gustul de fructe de pădure cu note modeste de barrique.

Frittmann - Rosé Cuvée: Oare așa arată femeia adevărată? Grațioasă și elegantă, dar totuși degajată și cochetă. Toate aceste calități se regăsesc și în acest vin. Are un gust fructuos aparte, presărat cu tente de coacăze și zmeură. Este un vin ușor, proaspăt și armonic însoţit de acizi ușori şi delicați.

Frittmann - Irsai Olivér: Vin alb obţinut din împerecherea soiurilor ungureşti „Pozsonyi fehér” şi „Csabagyöngye”. De o culoare deschisă verzui-gălbuie, cu aromă plăcută de muscat şi fructe. Aciditatea delicată este în perfectă armonie cu prospeţimea acestuia, iar în gust regăsim note revigorante de citrice. Este un vin ideal pentru petreceri, preferat şi de tineret.

Scrieţi o recenzie

Pachet premiat IWCB 2017

Pachet premiat IWCB 2017

Produse vizualizate

Vă rog să așteptați...