Română

0
Coșul meu: 0,00 lei

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs in cos!

Livrare Transport gratuit!
Taxa: 0,00 lei
Total: 0,00 lei

Prețurile includ TVA.

Vezi coșul Plăteşte

Produs adăugat cu succes la coşul dvs.

Cantitate:
Total:

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Valoare total (cu TVA):
Cost livrare  (cu TVA): Transport gratuit!
Taxa: 0,00 lei
Total: (cu TVA):
Continuă cumpararea Finalizează

Rosé Selection

Nou

148,00 lei

Disponibilitate:

În august v-am pregătit un pachet nou. Încă nu s-a terminat canicula, iar noi am selectat vinurile pe care le-am savurat cel mai mult. Care vin se potriveşte aşa bine vara ca rosé?

Vei găsi vinul potrivit în pachet la orice oră a zilei de vară. Rosé este perfect ca băutură revigorantă, lângă convorbiri de seară, la picnic sau barbeque şi ca însoţitor al mâncărurilor uşoare. Tiffán’s Rosé Cuvée, asemănător vinurilor franţuzeşti Bandol este un însoţitor excelent al salatelor de vară şi fructelor de mare.

Pentru serile de vară recomandăm Villányka, ca aperitiv sau lângă desert. Celor care vor să experimenteze, este un vin spumant excelent şi ca bază de cocktail.

Blaufrankisch Rosé de la Crama Frittmann excelează prin fructuozitatea lui revigorantă de zmeură şi căpşuni. În serile de august este un lansator al convorbirilor. Şi Frittmann Rosé Cuvée este un vin proaspăt, fructuos, dominat de coacăze roşii şi zmeură.

Rosé de la Crama Etyeki este un cupaj excelent de vară. Perfect lângă mâncăruri reci, peşte şi fructe, dar excelent şi răcoritor şi ca bază de şpriţ. Un vin graţios, uşor, a cărui crocanţă pică bine în căldură, seri răcoroase lângă apă sau ca însoţitor la concerte şi petreceri.

Néró Rosé de la Crama Szentpéteri este elegant nu numai la aspect. Este o bătură deosebită, fiind făcută din struguri de masă. Este destinat ca vin de vară, pe lângă notele de mure şi mentă este îmbogăţit şi cu un pic de dioxid de carbon.

Pachetul Rosé Selection beneficiaza de transport gratuit până la data de 20. august 2017!

Scrieţi o recenzie

Rosé Selection

Rosé Selection

Produse vizualizate

Vă rog să așteptați...