Română

0
Coșul meu: 0,00 lei

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs in cos!

Livrare Transport gratuit!
Taxa: 0,00 lei
Total: 0,00 lei

Prețurile includ TVA.

Vezi coșul Plăteşte

Produs adăugat cu succes la coşul dvs.

Cantitate:
Total:

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Valoare total (cu TVA):
Cost livrare  (cu TVA): Transport gratuit!
Taxa: 0,00 lei
Total: (cu TVA):
Continuă cumpararea Finalizează

Bine aţi venit pe site-ul nostru!

Vă invităm cu drag la expoziţia GastroPan care va avea loc în Târgu Mureş între 7-9 aprilie şi unde vom participa şi noi cu magazinul online bigwine.ro în parteneriat cu crama Tokaj Kereskedőház.

În tot acest timp vinurile cramei Tokaj Kereskedőház achiziţionate de pe site vor fi livrate gratuit pe tot teritoriul României. GastroPan s-a dezvoltat rapid datorită caracterului său profesional, tip B2B, vizitatorii regăsind soluţii şi tehnologii strict pentru domeniile lor de activitate. Expozanţii sunt atraşi şi ei de acest aspect, apreciind faptul că GastroPan este un eveniment cu circuit închis. Asta înseamnă că vizitatorii provin exclusiv din rândul producătorilor şi antreprenorilordin domeniu, fiind invitaţi folosind o bază de date atent monitorizată şi permanent actualizată.

Vizitarea expoziţiei va oferi specialiştilor posibilitatea de a compara şi a analiza ofertele de materii prime şi ingrediente expuse, de a descoperi noutăţile tehnologice, inovaţiile şi tendinţele de pe piaţă şi de a explora noi oportunităţi de afaceri din domeniu. Vizitatorii vor fi atraşi de asemenea de programele de demonstraţii practice susţinute la standurile furnizorilor.


Vă rog să așteptați...