Română

0
Coșul meu: 0,00 lei

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs in cos!

Livrare Transport gratuit!
Taxa: 0,00 lei
Total: 0,00 lei

Prețurile includ TVA.

Vezi coșul Plăteşte

Produs adăugat cu succes la coşul dvs.

Cantitate:
Total:

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Valoare total (cu TVA):
Cost livrare  (cu TVA): Transport gratuit!
Taxa: 0,00 lei
Total: (cu TVA):
Continuă cumpararea Finalizează

Producători

Furnizori

Nu este nici un furnizor

Lista produselor după producător Villa Vinéa


Vinurile VILLA VINEA sunt rezultatul unui microclimat unic, seva unui pamant extraordinar, amplasat pe valea râului Tarnava Mica, una dintre cele mai vechi regiuni viticole ale Transilvaniei. 
Combinatia de soiuri plantate pe pantele cu expozitie predominant sudica, este unica. Vanturile vestice si nord-vestice favorizeaza reglarea ritmului vitei de vie, evaporand apa in exces provenita din roua diminetii, ceata sau precipitatii, ajutand, astfel, ca strugurii sa retina zaharuri, aciditate tipica si arome specifice acestui terroir.
Povestea a inceput in jurul anului 2001, cand Heiner Oberrauch a descoperit aici, in inima Transilvaniei, acest loc plin de promisiuni.
Solurile au fost cartate, studiate, iar profilul lor geologic a aratat sedimente formate, cu precadere, din argila, minerale si cantitati de apa ideale pentru ce avea el in minte.
Pastrarea autenticitatii locului a fost unul dintre criteriile de baza in constructia cramei. Turnul, caracteristic zonei Transilvaniei medievale, vegheaza asupra frumoaselor dealuri plantate cu diferite soiuri de struguri din intreaga Europa, a satelor cuibarite in vale si a raului serpuind la baza podgoriei. 

Nu se află produse pentru această cramă.

Vă rog să așteptați...