Română

0
Coșul meu: 0,00 lei

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs in cos!

Livrare Transport gratuit!
Taxa: 0,00 lei
Total: 0,00 lei

Prețurile includ TVA.

Vezi coșul Plăteşte

Produs adăugat cu succes la coşul dvs.

Cantitate:
Total:

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Valoare total (cu TVA):
Cost livrare  (cu TVA): Transport gratuit!
Taxa: 0,00 lei
Total: (cu TVA):
Continuă cumpararea Finalizează

Producători

Furnizori

Nu este nici un furnizor

Lista produselor după producător Tokaj Hétszőlő

Tokaj Hetszolo
Moşia de struguri
Tokaj-Hétszőlő se află în sudul oraşului Tokaj,chiar în inima regiunii viticole Tokaj-Hegyalja. Această moşie este cunoscută la nivel mondial datorită vinurilor unice produse aici şi istoriei foarte bogate. Terenurile de clasa întâi stau la dispoziţia familiilor domnitoare, aristocraţiei din Ungaria şi a iubitorilor de vinuri exclusive de peste 500 de ani. Istoria moşiei a început în anul 1502 prin unirea a şapte terenuri viticole, realizată de familia Garai.


Partea semnificativă a moşiei este alcătuită din porţiunile de hotar categorizate în clasa întâi de către Clasificarea Tokaj din 1772. Acestea sunt cunoscute sub numele de Hétszőlő, respectiv Nagyszőlő. Roca de bază vulcanică este acoperită cu un strat gros de leoss, caracteristic zonei Tokaj, care alcătuieşte structura unitară a pantelor având a poziţie perfect sudică pe o suparafaţă de 55 de hectare.


Solul rar este susţinut de aptitudini climatice excepţionale date de unirea râurilor Tisa şi Bodrog, fiind locul ideal pentru dezvoltarea mucegaiului Botrytis Cinerea.


Furmint este soiul cel mai răspândit (73%) în această zonă, fiind urmat de Frunza de Tei (Hárslevelű) (18%), respectiv Kövérszőlő (5%) şi Muscatul Galben (Sárgamuskotály )(2%).


Pe moşie concepţia de bio este una de bază şi este condiţia principală a durabilităţii pe termen lung.

Nu se află produse pentru această cramă.

Vă rog să așteptați...