Română

0
Coșul meu: 0,00 lei

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs in cos!

Livrare Transport gratuit!
Taxa: 0,00 lei
Total: 0,00 lei

Prețurile includ TVA.

Vezi coșul Plăteşte

Produs adăugat cu succes la coşul dvs.

Cantitate:
Total:

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Valoare total (cu TVA):
Cost livrare  (cu TVA): Transport gratuit!
Taxa: 0,00 lei
Total: (cu TVA):
Continuă cumpararea Finalizează

Producători

Furnizori

Nu este nici un furnizor

Lista produselor după producător Grand Tokaj

Grand Tokaj logo


Grand Tokaj este cea mai de seamă vinărie maghiară de stat, care este totodată şi cea mai mare podgorie din regiunea viticolă Tokaj-Hegyalja, regiune care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Grand Tokaj este protectorul şi apărătorul tradiţiilor naţionale în producerea de vinuri. Activităţile principale sunt producerea şi comercializarea vinului, organizarea de degustări şi cultura şi achiziţionarea materiei prime, strugurii.


Vinăria anterior numită Tokaj Kereskedőház a început înnoirea în 2013, cu angajamentul companiei de a produce vinuri de înaltă calitate. Procesul are ca scop o transformare completă, de aceea şi acum se construieşte un complex de vinificaţie modern, iar înnoirea imaginii întreprinderii şi a produselor este în curs de desfăşurare. În 2016 se va termina această înnoire de brand, în care un pas important a fost schimbarea numelui.


Transformarea este necesară nu numai pentru ca intreprinderea să poată intra pe piaţa globală cu produse de înaltă calitate, dar şi ca băuturile din Tokaj să-și poată relua locul cuvenit între vinurile de calitate internaţională.


Nu se află produse pentru această cramă.

Vă rog să așteptați...