Coș de cumpărături
Nu ai niciun produs in cos!
Română
Coș de cumpărături
Nu ai niciun produs in cos!
Miros vibrant de fructe cu note florale. Gust de pere și grapefruit. Accizi proaspeți, care conferă prospețime și structură vinului. Vin proaspăt, ușor de consumat, cu postgust lung.
Producție
Cules manual, după presare atentă se fermentează în rezervoare de oțel prin reducție la temperatură joasă. După realizarea cupajului se mai fermentează în rezervoare de oțel timp de câteva săptămâni, urmând să fie îmbutelat ca primul vin nou din recoltă.
Se servește cu: ca aperitiv în sine, alături de aperitive, preparate din paste.
Soi: Feteasca Regala, Pinot Gris
Pante: Öreghegy/Etyek (Feteasca Regala)
Sol: Bază calcaroasă, sol brun.
Pante: Szépvölgy/Etyek (Pinot Gris)
Sol: Bază calcaroasă, sol brun.
Pante: Nagy Látóhegy/Alcsútdoboz (Pinot Gris)
Talaj: Loess, sol brun.
Plantație: Vârsta butucilor de viță este de 8-30 ani.
Temperatură de servire: 8-10 ºC.
Soi | Cuvee |
Tip | Sec |
Regiune | Etyek-Buda |
Țară | Ungaria |
Anul producției | 2016 |
Capacitate | 0,38 liter |
Alcool | 12% |