Coș de cumpărături
Nu ai niciun produs in cos!
Română
Coș de cumpărături
Nu ai niciun produs in cos!
Miros de grapefruit și soc, fructuozitate deplină, tanini maturi. Gust desăvârșit, dar elegant, postgust lung.
Producție
Cules manual în mai multe etape, după presare atentă se fermentează în rezervoare de oțel prin reducție la temperatură joasă. Se maturează timp de 3 luni.
Se servește cu: ca aperitiv în sine, alături de aperitive reci și calde, preparate din carne albă, legume, preparate din pește.
Soi: Sauvignon Blanc
Împerechere: 60% Szent Orbán/Etyek
40% Nagy Látóhegy/Alcsútdoboz
Pante: Szent Orbán/Etyek
Sol: Bază calcaroasă, sol brun.
Pante / Cru: Nagy Látóhegy/Alcsútdoboz
Sol: Bază calcaroasă, loess, pe alocuri sol brun.
Temperatură de servire: 8-10 ºC
Soi | Sauvignon Blanc |
Tip | Sec |
Regiune | Etyek-Buda |
Țară | Ungaria |
Anul producției | 2016 |
Capacitate | 0,75 litru |
Alcool | 12,5% |