Coș de cumpărături
Nu ai niciun produs in cos!
Română
Coș de cumpărături
Nu ai niciun produs in cos!
Miros intens de vişine, cireşe, un strop de condimente, iar la final un miros delicat de cafea măcinată. Gust fructuos, tanini delicaţi, textură fină, textură catifelată. Pinot noir clasic de Burgundia. .
Producţie
Cules manual selectiv, în mai multe etape. Dezbrobonire atentă şi delicată. Fermentarea de 14 zile are loc pe coaja strugurilor in vane cu zdrobire manuală. Vinul este maturat timp de un an în butoaie de stejar de 300 şi 228 litri. Procentul butoaielor noi este de 30%.
Se serveşte cu: preparate din carne de raţă cu fructe, preparate din carne de miel, carne de vânat, caşcaval maturat.
Soi: Pinot Noir
Pante: Nagy-Látó-hegy | Alcsútdoboz
Sol: Bază calcaroasă, pe alocuri sol brun
Temperatură de servire: 14-16 ºC
Soi | Pinot Noir |
Tip | Sec |
Regiune | Etyek-Buda |
Țară | Ungaria |
Anul producției | 2016 |
Capacitate | 0,75 litru |
Alcool | 13,5% |