Coș de cumpărături
Nu ai niciun produs in cos!
Română
Coș de cumpărături
Nu ai niciun produs in cos!
Mirosul fructelor roșii ne duce cu gândul la căpșuni, zmeure și coacăze. Tanini eleganți, postgust îndelungat, vin tineresc.
Producție
Cules selectiv manual, după dezbrobonire, 2 ore de fermentare pe coaja strugurilor și presare atentă, se fermentează la temperatură joasă în rezervoare de oțel, după realizarea cupajului se mai fermentează timp de câteva săptămâni.
Se servește cu: ca aperitiv în sine, alături de aperitive reci, preparate din pește și paste, preparate din carne albă pe grătar, preparate asiatice, condimentate, alături de fructe.
Soi: Kékfrankos, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot, Zweigelt
Pante: Block1, Block2/Balf (KF, M, C.S, Zw)
Sol: Bază calcaroasă, sol brun.
Pante: Nagy Látóhegy/Alcsútdoboz (Pinot Noir)
Sol:Loess,pe alocuri sol brun.
Temperatură de servire: 8-10 ºC.
Soi | Blaufrankisch, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot, Zweigelt cuvée |
Tip | Sec |
Regiune | Etyek-Buda |
Țară | Ungaria |
Anul producției | 2019 |
Capacitate | 0,75 litru |
Alcool | 12,5% |