Vă invităm cu drag la Restaurantul Gondűző pentru degustarea de vinuri de la Crama Etyeki Kúria.
Vinurile de jos vor fi prezentate de Vince Nagy director de vanzari al cramei Etyeki Kúria:
Etyeki Kúria – Pláne frizzante
Etyeki Kúria - White 2016
Etyeki Kúria –Grünervelteliner 2015
Etyeki Kúria – Sauvignon Blanc 2016
Etyeki Kúria – Chardonnay 2015
Etyeki Kúria – Rosé 2016
Etyeki Kúria – Red 2016
Etyeki Kúria – Zweigelt 2015
Etyeki Kúria – Pinot Noir 2015
Etyeki Kúria – Blaufrankisch 2014
Crama de vinuri Etyeki Kúria a fost înfiinţată în anul 1996, având 2 hectare de teren viticol pe panta Öreghegy din Etyek (Ungaria). 4 ani mai târziu peste pivniţa şvăbească de 150 de ani a fost construit un spaţiu armonios şi modern pentru prelucrarea viei şi pentru degustarea de vinuri. Datorită cultivării viţei de vie în Alcsútdoboz, suprafaţa roditoare a ajuns la 18 hectare. Din soiul Pinot Noir, colonizat printre primele soiuri În zona viticolă Etyek – Buda, nenumărate vinuri au adus cramei distincţii internaţionale. În anul 2009 cu scopul de a ajunge pe piaţa internaţională de vinuri, crama a început o strânsă colaborare cu crama Esterházy din Trausdorf, aflată la graniţa ungaro-austriacă. În prezent cultivarea viţei de vie se desfăşoară pe o suprafaţă 44 de hectare.
Locul și data degustării:
Restaurantul Gondűző, miercuri, 26 aprilie, ora 20.00
Taxa de intrare: 50 RON
Informații și rezervări: 0752-422058
Limba evenimentului: maghiară
Vinurile de jos vor fi prezentate de Vince Nagy director de vanzari al cramei Etyeki Kúria:
Etyeki Kúria – Pláne frizzante
Etyeki Kúria - White 2016
Etyeki Kúria –Grünervelteliner 2015
Etyeki Kúria – Sauvignon Blanc 2016
Etyeki Kúria – Chardonnay 2015
Etyeki Kúria – Rosé 2016
Etyeki Kúria – Red 2016
Etyeki Kúria – Zweigelt 2015
Etyeki Kúria – Pinot Noir 2015
Etyeki Kúria – Blaufrankisch 2014
Crama de vinuri Etyeki Kúria a fost înfiinţată în anul 1996, având 2 hectare de teren viticol pe panta Öreghegy din Etyek (Ungaria). 4 ani mai târziu peste pivniţa şvăbească de 150 de ani a fost construit un spaţiu armonios şi modern pentru prelucrarea viei şi pentru degustarea de vinuri. Datorită cultivării viţei de vie în Alcsútdoboz, suprafaţa roditoare a ajuns la 18 hectare. Din soiul Pinot Noir, colonizat printre primele soiuri În zona viticolă Etyek – Buda, nenumărate vinuri au adus cramei distincţii internaţionale. În anul 2009 cu scopul de a ajunge pe piaţa internaţională de vinuri, crama a început o strânsă colaborare cu crama Esterházy din Trausdorf, aflată la graniţa ungaro-austriacă. În prezent cultivarea viţei de vie se desfăşoară pe o suprafaţă 44 de hectare.
Locul și data degustării:
Restaurantul Gondűző, miercuri, 26 aprilie, ora 20.00
Taxa de intrare: 50 RON
Informații și rezervări: 0752-422058
Limba evenimentului: maghiară